سلام ، به سایت شرکت آسیای آرام خوش آمدید.


خروج پایه‌های دلفینی غرق‌شده از قعر دریا در اسکله شرکت آسیای آرام

در تاریخ ۲۹ بهمن ۱۴۰۴، عملیات خروج پایه‌های دلفینی غرق‌شده در اسکله شرکت آسیای آرام با موفقیت کامل به پایان رسید. این عملیات به عنوان یکی از پروژه‌های فنی و چالشی شرکت، با برش‌کاری دقیق زیر آب در عمق ۱۸ متری انجام شد و تمامی پایه های دلفینی غرق‌شده طی یک فرآیند هماهنگ، از بستر دریا خارج گردیدند.

فرآیند اجرایی این پروژه با نظارت مستقیم واحد فنی و پشتیبانی عملیات دریایی شرکت انجام شد و شامل انجام برش‌های کنترل‌شده زیر آب، مهار پایه‌ها به وسیله بالنهای طراحی شده و خارج‌سازی تدریجی سازه‌ها از موقعیت بود.

به گفته‌ی مسئولان شرکت آسیای آرام، «پیچیدگی عملیات به دلیل عمق بالا، دید محدود زیر آب و وزن زیاد سازه‌ها بسیار بالا بود، اما با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش تیم غواصان و کارشناسان فنی، عملیات بدون هیچ‌گونه حادثه یا خسارت به سازه‌های مجاور به پایان رسید.»

این پایه‌ها پس از خارج‌سازی، جهت بررسی‌های فنی و امکان استفادهاز آهن آلات آن به انبار ضایعات منتقل شدند .

مدیریت شرکت در پیامی، ضمن قدردانی از تلاش نیروهای غواصی، عملیات دریایی و واحد فنی، این اقدام را گامی مهم در جهت ارتقای ایمنی اسکله و افزایش آمادگی شرکت برای اجرای پروژه‌ احداث دلفین مهاری اسکله 50 هزار تنی در آینده عنوان کرد.

 

شرکت آسیای آرام ضمن تاکید بر تداوم مسیر توسعه‌ی زیرساخت‌های بندری خود، برنامه دارد پروژه‌های بهسازی و نوسازی تجهیزات دریایی را تا پایان سال مالی جاری تکمیل نماید .

Translate »